BEOGRADSKE PIJACE USKORO OBJAVLJUJU OGLASE ZA IZDAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA I PIJAČNE OPREME – BUDITE PRVI, POKRENITE  BIZNIS

JKP „Beogradske pijace“ u okviru svoje delatnosti, u prvoj polovini oktobra, objavljuje javne oglase za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme i poslovnog prostora na pijacama koje posluju u sistemu JKP „Beogradske pijace”.

Pravo učešća na ovom oglasu imaće: poljoprivredni proizvođači, fizička lica, pravna lica i preduzetnici.

O uslovima i dokumentaciji potrebnoj za učešće na oglasima za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme i poslovnog prostora, zainteresovana lica se mogu informisati putem internet stranice JKP „Beogradske pijace” www.bgpijace.rs  ili putem kontakt telefona 011/7857-940, po objavljivanju oglasa.

„Iskoristite jedinstvenu mogućnost i uspešno poslujte uz Beogradske pijace i na najbolji način direktno plasirajte svoje proizvode. Pratite nas i putem društvenih mreža i budite informisani o svim aktuelnostima sa beogradskih pijaca”, poručuju zainteresovanim iz JKP „Beogradske pijace”.