НАСТАВАК АКЦИЈЕ „ЗАЈЕДНО ЗА ЧИСТИЈИ СТАРИ ГРАД” НА ДУНАВСКОМ КЕЈУ

Данас је на Старом граду успешно спроведена друга велика јесења акција чишћења Дунавског кеја, која је окупила бројне грађане и раднике комуналних служби. Простор уз реку, омиљен за шетње и рекреацију, добио је нови сјај захваљујући удруженим напорима локалне заједнице и ЈКП „Градска чистоћа“ и ЈКП „Зеленило Београд“.

Председник ГО Стари град Радослав Марјановић истакао је да је ово  друга у низу акција у оквиру шире иницијативе која ће се спроводити током целе године, са циљем да Стари град постане најчистија и најуреднија општина у Београду.

“На Старом граду су нам важни чистоћа и ред и то је део заједничке визије коју желимо да остваримо конкретним акцијама, ова акција је део дугорочног плана  унапређења инфраструктуре у коју ће се одлагати отпад, како би наша општина постала најчистија општина у Београду”, нагласио је Марјановић и позвао све грађане и власнике кућних љубимаца, угоститеље и трговце да заједно  од јавних простора на Старом граду направимо најбоље и најуредније место за живот.

Наредна акција чишћења заказана је за суботу, 26. октобра, а одржаће се на Бајлонијевој пијаци. Позивамо све грађане да се придруже и допринесу уређењу овог значајног симбола Старог града.