OPŠTINA STARI GRAD I OVE GODINE ORGANIZUJE BESPLATNU ŠKOLU PLIVANJA I VATERPOLA ZA DECU UZRASTA OD 6 DO 15 GODINA – ROK ZA PRIJAVU 28.JUN

Gradska opština Stari grad, treću godinu zaredom, misli na najmlađe sugrađane. I ovog leta, u saradnji sa VK „Dorćol“, VK „Stari grad“ i SRPC-om „25. maj – Milan Gale Muškatirović”  organizuje besplatne škole plivanja i vaterpola za decu uzrasta od 6 do 15 godina.

Najmlađi Starograđani imaju priliku, kao i prethodne dve godine, da od 1. jula zajedno sa trenerima iz vaterpolo klubova „Dorćol” i „Stari grad” treniraju, vežbaju, usvajaju zdrave životne navike i razviju ljubav prema sportu. 

Pravo na učešće u besplatnim programima imaju deca sa prebivalištem na Starom gradu, kao i ona koja pohađaju starogradske predškolske ili školske ustanove.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje da svoju decu  prijave za besplatnu školu plivanja i vaterpola u Uslužnom centru opštine Stari grad (prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice), svakog radnog dana od 8 do 16 časova. Rok za  prijave je 28. jun.


Gradska opština Stari grad, u okviru programa „Stari grad misli na tebe”, tradicionalno organizuje niz besplatnih programa za građane svih starosnih grupa, a posebna pažnja je posvećena aktivnostima najmlađih – od koncerata, predstava, kreativnih edukativnih radionica, do škola sporta i jezika. Jedan od prioriteta u radu naše opštine uvek će biti ulaganje  u budućnost najmlađih generacija i zato je akcenat ove godine stavljen na kreiranje novih programa i unapređivanje postojećih, kako bi se mališanima omogućilo da na kvalitetne načine provedu svoje slobodno vreme.

Veliki odziv dece prethodnih godina je najbolji pokazatelj uspešnosti ovog  programa jer je do sada preko 3600 starogradskih mališana svih uzrasta pohađalo brojne besplatne programe koje je za njih pripremila naša opština.

Gradska opština Stari grad nastaviće sa organizovanjem ovakvih i sličnih aktivnosti i da sprovodi akcije koje uključuju i mlađe i starije sugrađane kako bi  im omogućila da aktivno provedu leto u Beogradu.